mei 17

Recreatiepark in Limburg boeken?

Ben je op zoek naar een leuk vakantieadresje voor in de zomer? Dan raden we je recreatiepark de Leistert aan. Dit recreatiepark in Limburg heeft maar liefst 5 sterren en is door de ANWB uitgeroepen als topcamping. Kortom: als je hier je vakantie gaat boeken dan zul je je zeker vermaken. Er is hier namelijk genoeg te beleven. Benieuwd wat je hier allemaal kunt beleven? We leggen het je uit!

Wat kun je allemaal doen?
Bij dit recreatiepark kun je heel veel beleven. Voor zowel volwassen als kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een subtropisch zwembad, bowlingbaan, golfbaan, tennisbaan en ga zo maar verder. Speciaal voor de kinderen is er een groot indoor speeltoestel en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Maar niet alleen op de camping zelf kun je genoeg beleven. Ook in de buurt valt genoeg te doen. Zo ligt de camping nabij grote steden als Weert, Roermond en Venlo.

Recreatiepark in Limburg reserveren?
Wil je ook een plekje boeken op dit recreatiepark in Limburg? Neem dan zeker even een kijkje op de website van recretiepark de Leistert. Bekijk de foto’s en lees de verdere informatie. Op deze manier krijg je meteen een goede impressie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het park en de medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.